Stadioane De Fotbal

Creșterea economică are loc atunci când resursele unei comunități (oameni, investiții de capital, resurse naturale, terenuri) devin productive. Acest argument conține argumente economice proaste și duce la o supraevaluare a beneficiilor stadioanelor. În centrul fiecărui club de fotbal mare este un stadion, și o echipă de fotbal mare nu poate exista fără motive mari pentru a juca.
Suntem un ghid pentru stadioanele și stadioanele de fotbal din Marea Britanie, Europa și restul lumii. De la cele mai mari stadioane din Premier League la ligile naționale din Anglia și Estonia, de la stadioane de 100.000 de locuri la stadioane de 100 de locuri obiectivul nostru este să oferim toate informațiile de care aveți nevoie despre nivelul de fotbal pe care doriți să îl vedeți. Acoperim toate statisticile și caracteristicile pe care trebuie să le cunoașteți despre echipele de fotbal care joacă pe unul dintre stadioanele noastre.
Examinând unele dintre cele mai istorice și intimidante stadioane de fotbal ale Colegiului verde din SUA, examinăm fiecare dintre aceste stadioane, precum și echipele de subdiviziune a bolului de fotbal și le comparăm cu o varietate de factori, inclusiv capacitatea, actualizările, aspectele de mediu, istoria și individualitatea. Ghidul nostru este plin de informații și statistici actualizate, astfel încât să puteți vizita terenurile și să aflați toate detaliile despre stadioanele de fotbal în general.
Stadionul Bryant-Denny este casa echipei de fotbal a Universității din Alabama Crimson Tide, numită după legendarul antrenor Paul „Bear” Bryant și Dr.George Denny, care a devenit președintele școlii în 1912. Mult din Alabama fotbal intern istorie a avut loc la Teren, în cazul în care Vasul de Fier a fost jucat în 1990. Invitatul echipe „vestiar este numit” nu a Reușit Cameră”, numit după alumni și donator James M. Eșua.
Stadionul Tiger Din Baton Rouge găzduiește Universitatea de Stat din Louisiana (LSU) Tigers. Cunoscut de mulți în lumea fotbalului ca „Valea Morții”, stadionul are 92.542 de locuri. În prezent, 1-5 în BCS Bowl Championship Series Bowl games, unul dintre cele mai prestigioase stadioane de fotbal din colegiu este Rose Bowl, care are o capacitate de 94,392.
Fanii de fotbal din colegiu iubesc jucătorii de pe teren, dar experiența stadionului este ceea ce îi ține pe oameni să se întoarcă să se întoarcă. Fiind cel mai mare stadion din SUA, știm cu toții cum Michigan Stadium și-a primit porecla The Big House. Am acoperit jocurile de pe Stadionul Michigan de la 2015, am mers la numeroase jocuri pentru munca mea în mass-media și pentru studenți și fani.
Acest articol listează stadioanele actuale ale Ligii Naționale de fotbal, sortate după capacitate, locațiile lor și primul an de utilizare de către echipa gazdă. NFL are 32 de echipe și 30 de stadioane NFL cu normă întreagă, cu New York Giants și New York Jets care împart Stadionul MetLife și Los Angeles Rams și Los Angeles Chargers care împart Stadionul SoFi.
Liga Națională de fotbal folosește în mod regulat alte câteva stadioane, pe lângă echipele desemnate ca locații obișnuite. Stadioanele cu normă întreagă ale NFL sunt Stadionul SoFi Din Inglewood, California, acasă la Los Angeles Rams și Los Angeles Chargers și Stadionul Allegiant din Paradise, Nevada, acasă la Las Vegas Raiders, care a fost deschis pentru sezonul 2020.
Tendința echipelor sportive de a căuta o nouă casă a fost întărită de noua tehnologie a stadionului. O nouă facilitate poate contribui cu până la 30 de milioane de dolari la veniturile unei echipe în câțiva ani de la deschiderea stadionului.
Orașele mari sunt dispuse să cheltuiască sume mari pentru a atrage și a păstra licențiații în liga majoră. Pe măsură ce stadioanele noi aduc mai multe venituri, mai multe orașe vor avea locații viabile de franciză, ceea ce explică de ce Charlotte, Jacksonville și Nashville au devenit orașe NFL.
Vols au câștigat mai mult decât 3 / 4 din jocurile pe care le-au jucat pe Stadionul Neyland și nu au suferit niciodată mai mult de patru pierderi consecutive. Orașul nu este cel mai mare dintre națiuni, dar câștigarea Campionatului Național pentru echipe este evidentă la Utah Jazz Delta Center din Salt Lake City și NFL Houston Oilers „noul stadion de fotbal din Nashville. Avantajul acasă este peste tot, și se simte în acest fel.
Oricare ar fi înclinația ta, nu se ascunde faptul că teatrul Viselor este o arenă magnifică. A fost deschis în 1910, are 75.000 de fani și a fost cel mai mare stadion al Clubului din Anglia înainte de a fi renovat în 2006. Odată cu plecarea fostului manager Sir Alex Ferguson, Manchester United pare să intre într-o nouă eră. Motto-ul Barcelonei „Mes que un club” (mai mult de un club) este o icoană în lumea fotbalului, iar stadionul lor de origine este o mare parte din acesta. Camp Nou are o capacitate similară cu Santiago Bernabeu, care a avut 120.000 de spectatori în 1982, dar după o modificare finală a legii privind capacitatea camerei în picioare, tabăra a fost redusă. Wembley, Regatul Unitstadionul Wembley este, fără îndoială, cel mai iconic stadion din fotbalul mondial.
Dacă sunteți un fan de fotbal colegiu pe Twitter, sunteți, probabil, rulează un joc mare cont Boomer. Lista de astăzi este o masă de ligă a celor mai puternice stadioane din fotbalul Colegiului. Statisticile și informațiile noastre colectate vă permit să comparați cluburile de fotbal și stadioanele pentru lucrurile mici și pentru cei care doresc să găsească cele mai ieftine bilete.

Uncategorized