Campionatul Mondial De Fotbal

American MNT-a văzut o injecție de tineret în rândurile sale, cu promițători tineri jucători alpinism pe scara de MNT program, de la un talentat Sub-20 echipă care a făcut-o inspira pentru a rula FIFA U20 World Cup sferturile de finală, la Under-23 MNT și, în caz de apărător Matt Miazga, din plin echipa națională. În ciuda rezultatelor nedorite în semifinalele Cupei de aur CONCACAF și Cupa CONCACaf, SUA și-au închis cele două meciuri semifinale pentru a se califica la Cupa Mondială 2018 din Rusia cu rezultate bune.
0 împotriva Mexicului, un 3: 0 împotriva Canadei și o victorie acasă 4: 2 asupra Lui El Savlador, echipa națională a bărbaților și-a încheiat calificarea cu succes la Cupa Mondială. Aceste rezultate au permis USMNT să asigure un loc la Cupa Mondială 1998 cu un joc mai puțin. SUA a încheiat calificarea cu două înfrângeri în recordul lor 4-1-5 din runda finală, la un punct în spatele locului doi CONCACAF.
Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale istoriei Cupei Mondiale a fost cât de bine au evoluat echipele gazdă. O mulțime de echipe nu concurează cu echipele mari care merg la Cupa Mondială și joacă pe teren propriu.
La sfârșitul secolului al XIX-lea, a existat o Cupă Mondială neoficială pre-FIFA, într-un moment în care erau puține echipe naționale. Un neoficial Cupa Mondială a avut loc în 1930 ca Sir Thomas Lipton Trophy, a avut loc anual de la 1909 la 1911. Competiția Olimpică de fotbal de vară a fost dominată de cele mai bune echipe naționale până în 1930, când a constat din Echipe de amatori, iar Cupa Mondială a devenit o adevărată afacere.
Mai jos sunt statisticile echipelor naționale care au câștigat sau au jucat finala, precum și numărul de intrări la Cupa Mondială în perioada 1930-2018.
FIFA World Cup, denumit în mod obișnuit ca la Cupa Mondială, este o competiție internațională de fotbal atacată de bărbați echipele naționale ale țărilor membre ale Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), la nivel mondial organismul de conducere al sportului. Trofeul Cupei Mondiale a fost acordat campionului mondial din 1974.
Cupa Mondială FIFA (uneori numită Cupa Mondială, dar de obicei numită pur și simplu Cupa Mondială) este acordată la fiecare patru ani, primul turneu având loc în 1930, 1942 și 1946 din cauza celui de-al doilea război mondial. Cupa Mondială este cel mai prestigios turneu al Federației din lume și este considerat cel mai vizionat eveniment sportiv din lume, depășind chiar și Jocurile Olimpice. Etapa finală a turneului, așa-numita „finală a Cupei Mondiale”, este considerată pe scară largă ca un eveniment sportiv din întreaga lume; se estimează că 1.1 miliarde de oameni au urmărit finala turneului din 2002.
Cupa Mondială, Cupa Mondială de fotbal FIFA (Fotbal) este un turneu organizat la fiecare patru ani, care determină campionul mondial sportiv. Cupa Mondială este cel mai popular eveniment sportiv din lume și atrage miliarde de telespectatori în timpul turneului. Publicul total pentru toate meciurile din Cupa Mondială din 2006 a fost estimat la 2.629 miliarde, cu un număr estimat de 715.1 milioane de oameni în finală, care este al nouălea în populația mondială.
Cupa Mondială de Fotbal (Fotbal) este un turneu quadrennial pentru 32 de echipe naționale organizat de Federația Internațională de fotbal (FIFA). Turneul are loc la fiecare patru ani, pentru a permite suficient timp pentru turnee de calificare și playoff între echipele naționale. În formatul actual, faza finală a turneului, așa-numita finală a Cupei Mondiale, cuprinde 32 de echipe naționale care concurează la locații pe o perioadă de luni.
După Cupa Mondială din 1958, FIFA a început un model de gazde alternative între America și Europa, care a continuat până la stilul său actual până la Cupa Mondială din 1998, pentru a evita boicoturile și controversele viitoare. Cupa Mondială din 2002, găzduită de Coreea de Sud și Japonia, a fost prima din Asia și primul turneu multi-gazdă. Cupa Mondială 2014 a avut loc de Brazilia a avut loc după Argentina în 1978 în America de Sud [73], prima dată Cupe Mondiale succesive au avut loc în afara Europei.
Actualii campioni mondiali sunt Italia cu patru titluri și Germania cu trei. Trofeul trofeul a fost acordat din 1930 până în 1970 ca trofeul Jule-Rimet, numit după francezul care a propus competiția.

Uncategorized